Programme

Day 1:

Time Activity
08:00 Arrive at the venue and check in 30min
08:30 Take your seat in the conference hall 30min
09:00 The opening ceremony begins 30min
09:30 Welcome hackers by Judah Scholtz 15min
09:45 Hackathon 101 by Llewellyn Scholtz 30min
10:15 Non Profit Organisations introduces themselves 45min
11:00 Teams come together start brainstorming ideas 60min
12:00 Teams pitch ideas 15 Minutes Each 60min
13:00 Lunch & Networking 2 Hours
15:00 Teams start developing content for the websites 2 Hours
17:00 Break 15min
17:15 Teams form in the conference hall for a game of ping pong 45min
18:00 Game Over

 

 

Day 2:

08:00 Teams start developing content for the websites 2 Hours
10:00 Break 30min
10:30 Teams start developing content for the websites 2 Hours
12:30 Teams pitch ideas 15 Minutes Each 1 Hour
13:30 Judges choosing a winner 30min
14:00 Hackathon comes to an end.